Гривна за хармония в отношенията

5/5 (2 мнения) Виж мненията

При поръчка днес ще ви направим специален подарък  - Колието на ЛЮБОВТА, което изработваме от най-любовния камъм - розов кварц. ❤️

Съчетавайки полускъпоценни камъни (Розов кварц, лунен камък, лабрадорит, жадеит и кристали) с изящната сребърна детелинка, нашата гривна за хармония в отношенията представлява идеалния аксесоар за всеки, който търси дълготрайни и балансирани отношения. Носейки я, можете да си напомняте постоянно за важността на хармонията, разбирателството и обичта във вашите връзки.

48.00лв. 28.90лв.

Спестявате 19.10лв.

Промоцията приключва скоро!

Възползвайте се от горещата ни оферта още сега!


  • Изработка по индивидуален размер. Така сме сигурни, че ще пасне точно по ръката ти.

  • Направи поръчка и ние ще се свържем с теб за уточнение на точния размер за твоята ръка.

  • Плащаш на куриера при получаване на гривната като можеш да я прегледаш преди да платиш

  • Доставка до офис на Спиди - 3.90лв, до офис на Еконт - 4.90лв. Може да я доставим и до адрес

Какви камъни използваме за направа на гривната за Хармония в отношенията

Розов кварц

Розовият кварц е известен със своите способности да отваря сърцето и да привлича любовта и нежността. Той помага на отношенията да процъфтяват чрез подобряване на комуникацията и разбирателството.

Лунен камък

Лунният камък е свързан с интуицията и емоционалната стабилност. Той помага на партньорите да се свързват на по-дълбоко ниво и да разбират емоциите и нуждите един на друг.

Лабрадорит

Лабрадоритът се счита за камък на трансформацията и защитата. Той подпомага в създаването на баланс между индивидуалните ценности и желания в отношенията.

Жадеит

Жадеитът е символ на хармония и баланс. Той помага на партньорите да се свързват с природата и сами себе си, подобрявайки тяхната способност да бъдат добри партньори.

Кристали

Кристалите имат чистителни и енергийни свойства, които подпомагат в пречистването на емоциите и изграждането на позитивна аура около отношенията.

Сребърна детелинка

Сребърната детелинка е символ на късмета и щастието. Тя привлича положителни енергии и възможности за успех и разбирателство в отношенията, като също така ни напомня да бъдем благодарни за това, което вече имаме и да отваряме сърцето си към новите възможности.

Ръчно изработена по индивидуален размер

Всяка гривна за хармония в отношенията е ръчно изработена по индивидуален размер за всеки клиент с грижа и внимание към детайлите. Това гарантира, че вие получавате уникален и индивидуален продукт, който ще бъде дълготраен спътник по пътя към едни страхотни отношения с половинката и околните.

Страхотен подарък - Колието на ЛЮБОВТА

Само сега - към всяка закупена гривна получавате уникален подарък - Колието на ЛЮБОВТА, което изработваме от най-любовният камък - розов кварц! Защото какво по-хубаво от това да има повече любов в живота и семейството! 

Какво казват нашите клиентки

Напишете мнение