Гривната на Късмета, Парите и Благополучието

5/5 (3 мнения) Виж мненията

При поръчка днес ще ви направим специален подарък  - Колието на ЛЮБОВТА

Заграбете късмета, парите и благополучието с нашата изискана гривна! Тя съчетава изящество и естествени камъни, за да ви подари не само елегантност, но и късмет и изобилие. Изработена от прекрасни естествени камъни - Турмалин, Млечен кварц, Корал, Хематит, Тибетски камък,  Хризопраз и сребърна детелинка, тази гривна не само привлича погледите, но и носи със себе си силата на природата. Всеки от тези ценни камъни има своите уникални свойства, които подсилват въздействието на гривната.

48.00лв. 28.90лв.

Спестявате 19.10лв.

Промоцията приключва скоро!

Възползвайте се от горещата ни оферта още сега!


  • Изработка по индивидуален размер. Така сме сигурни, че ще пасне точно по ръката ти.

  • Направи поръчка и ние ще се свържем с теб за уточнение на точния размер за твоята ръка.

  • Плащаш на куриера при получаване на гривната като можеш да я прегледаш преди да платиш

  • Доставка до офис на Спиди - 3.90лв, до офис на Еконт - 4.90лв. Може да я доставим и до адрес

Какви камъни използваме за направа на гривната на Късмета, Парите и Благополучието

Турмалин

Турмалинът е мощен камък за привличане на късмет и защита от негативни влияния. Той подпомага привличането на положителни енергии и благополучие.

Млечен кварц

Млечният кварц е известен като камък на хармонията и благополучието. Той подпомага привличането на изобилие и процъфтяване в живота.

Хризопраз

Хризопраз е камък на стабилността и успеха в паричните начинания. Той стимулира растежа и процъфтяването, предпазвайки ни от парична нестабилност и помагайки ни да постигнем желаните цели.

Хематит

Хематитът е мощен камък за привличане на богатство и изобилие. Той подпомага укрепването на паричните ни умения и решителност, давайки ни възможност да привличаме нови възможности и успехи.

Тибетски камък

Този камък се свързва с процъфтяването и баланса в живота. Той ни помага да привличаме късмет и благополучие, като същевременно ни подпомага да се освобождаваме от стари негативни вярвания и ограничения.

Сребърна детелинка

Сребърната детелинка е символ на късмета и щастието. Тя привлича положителни енергии и възможности за успех, като също така ни напомня да бъдем благодарни за това, което вече имаме и да отваряме сърцето си към новите възможности.

Ръчно изработена по индивидуален размер

Всяка гривна за късмет и пари е ръчно изработена по индивидуален размер за всеки клиент с грижа и внимание към детайлите. Това гарантира, че вие получавате уникален и индивидуален продукт, който ще бъде дълготраен спътник по пътя към късмета.

Страхотен подарък - Колието на ЛЮБОВТА

Само сега - към всяка закупена гривна получавате уникален подарък - Колието на ЛЮБОВТА, което изработваме от най-любовният камък - розов кварц! Защото какво по-хубаво от това да има повече любов в живота - нова любов, заздравяване на отношенията в семейството.

Какво казват нашите клиентки

Напишете мнение