Гривната на родените през Октомври

Изработваме гривната на Родените през Октомври от тигровото око. Този изключителен камък привлича късмет и любов, като вдъхва смелост и успех. Носете я и се подгответе за невероятното приключение на благополучие и щастие.

30.00лв. 19.90лв.

Спестявате 10.10лв.

Промоцията приключва скоро!

Възползвайте се от горещата ни оферта още сега!


  • Ако ти харесва, то не се колебай! Направи поръчка сега!

  • След направена поръчка ние ще се свържем с теб за уточнение на поръчката.

  • Сигурна доставка! Плащаш на куриера при получаване на колието като можеш да го прегледаш преди да платиш

  • Доставка до офис на Спиди(3.90лв) или Еконт(4.90лв). Може да доставим и до адрес

  • Безплатна доставка при поръчки над 50лв

Информация за гривната

Магията на Тигровото Око - Тигровото око носи със себе си силата на тигъра, символизирайки смелостта. Този камък помага да се разкрие вътрешната сила и преодоляването на всякакви предизвикателства.

❤️ За Любовта - Гривната "Родени през Септември" не е просто бижу - тя е амулет за успех в любовта. Тигровото око ще подпомогне вътрешната увереност, както и привличането и задържането на истинската любов. 

За Щастието и Късмета - Тигровото око е известно със своите късметлийски свойства. Този камък привлича успеха и процъфтяването във всички аспекти - в работата, във финансите и в общите цели. 

За Живота - Тази гривна е символ на надеждата и оптимизма. Тигровото око дарява със смелостта да се изправите пред предизвикателствата на живота с усмивка на лицето си. Тя е вашето напомняне, че всеки ден е нова възможност за благополучие и щастие.

Застигнете късмета сега - Не пропускайте възможността да притежавате тази гривна на късмета и щастието. Не само тя е красиво бижу, но и носител на силата на тигровото око. За един по-щастлив и успешен живот.

Какво казват нашите клиентки

Напишете мнение