За нас

Вече няколко години се занимаваме с ръчна изработка на гривни и колиета. Смеем да твърдим, че сме много добри в това което правим. 

Запитахме се кое е най-голямото щастие за нас. И успяхме да си отговорим. Това са ДОВОЛНИТЕ КЛИЕНТИ! Но за да имаме доволни клиенти трябва да правим нещата правилно, трябва да правим дори повече отколко се предполага, че трябва да правим, за да може ти като наш клиент да си толкова доволен, че да ни препоръчаш на свои приятели и познати. Това се случва постоянно.На какво се дължи нашият успех? Не ни беше необходимо много време, за да отговорим на този въпрос. Отговорът е съвкупност от неща, които правим много добре и които искаме да споделим с вас.

  • Всяка гривна и колие, които предлагаме, ги изработваме ръчно
  • Изработваме всяка гривна по индивидуален размер и в 99% от случаите пасва отлично на ръката на клиента. В останалия 1% извършваме корекция, за да сме сигурни, че ще сте доволни.
  • Влагаме много любов и цялото си сърце при изработката на нашите прекрасни гривни и колиета.
  • През годините успяхме да натрупаме много доволни клиенти, вслушваме се постоянно в тях и така успяваме да подобрим всеки един детайл от нашата работа. Съвършенство.
  • Транспортната услуга при нас е изключително изгодна - само 2.99лв до офис на Еконт и около 4 лева при доставка до ваш адрес. 
  • Всеки наш продукт идва в стилна и красива опаковка, което ще ви накара да се насладите максимално на новата придобивка. Също така, това прави нашите продукти много подходящи за подарък на скъп за вас човек.
  • Отлично обслужване по телефона. Нашите консултанти ще се свържат с вас след направена поръчка, за да можем да уточним правилния размер гривна, да отговорим на вашите въпроси и да сте сигурни в поръчката.
  • Наслаждаваме на това, което правим - от процеса на изработка, до отзива на нашите клиенти. Това ни мотивира да продължаваме напред!

Приятели, време е да се впуснете в едно уникално приключение с нас. И всяко приключение започва с първата стъпка. Време е за вашата първа поръчка при нас!

www.starberry.bg