Гривната на зодия Телец + Подарък "Колието на късмета"

5/5 (2 мнения) Виж мненията

Ръчно изработена гривна от естествени камъни и сребро - розов кварц, хематит, авантюрин, хаулит и сребърно сърце, специално за зодия Телец. Сега с всяка закупена гривна на зодия Телец получаваш подарък - Колието на Късмета

48.00лв. 28.90лв.

Спестявате 19.10лв.

Промоцията приключва скоро!

Възползвайте се от горещата ни оферта още сега!


  •  Ръчна изработка по индивидуален размер

  • Направи поръчка и ние ще се свържем с теб за уточнение на поръчката.

  • Плащаш на куриера при получаване на гривната като можеш да я прегледаш преди да платиш

  • Доставка до офис на Еконт - 2.99лв. Може да я доставим и до адрес

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    при поръчка над 40лв

Защо да купя гривната на Телец?

Защото я създадохме специално за зодия Телец, а не една гривна за всички зодии.
Защото парите и късметът, любовта, а също така и успехът на работното място и в личния живот са важни. Колкото повече имаме, толкова по-добре.
Защото е изключителна наслада за окото. Ще се наслаждаваш всеки ден на новата си придобивка и няма да останеш незабелязана.
 

Какви камъни използваме за направа на гривната на Телец?

Розов Кварц

Любов, любов и пак любов. Толкова е важна, а  розовият кварц е точният камък за Телец и любовта. Нов партньор или възобновяване на отношенията със стария…. Розовият кварц е точният камък.

Хематит

Късмет и Пари. Повече пари ни дават възможност да получим това, което искаме - почивка или по-хубава кола, чанта, дрехи или нещо друго. Считаме, че това е един от много важните камъни за зодията.

Авантюрин

Камъкът на добрите отношения с колегите. Прекарваме много време на работното място и затова считаме, че авантюринът е много важен елемент от гривната.

Планински кристал

Камъкът на щастието за зодията.

Хаулит

Изключително красив, но и още по-важното е, че подпомага останалите камъни.

Сребърно сърце

изключително стилен символ на любовта и хармонията в отношенията, който е изработен от чисто сребро. Насладете му се! Красота!

Ръчно изработена с красив механизъм за регулиране

За нас е важно гривната да е точно по размер, да пасва перфектно на ръката. Затова изработваме всяка гривна ръчно, с изключително красив изплетен на ръка механизъм за регулиране. Така сме сигурни, че не само е прекрасно бижу, но и със сигурност  ще е точно по ръкатата ти. Ти решаваш дали да я носиш по-свободно или по-плътно по ръката. Механизмът позволява да я сваляш и слагаш отново изключително лесно.

Красива, стилна и завладяваща

Бижу в което човек се влюбва от пръв поглед. Създадохме гривната от специално подбрани камъни и сребърен елемент, които не само имат значение за зодията, но и са изключително стилни и елегантни. Това определено е бижу, което прави впечатление на околните. Истинска наслада за окото!

Какво казват нашите клиентки

Напишете мнение