Гривната на Любовта

5/5 (4 мнения) Виж мненията

Нова любов? Заздравяване на отношенията в настоящата връзка? Внесете и възобновете любовта в живота с нашата изискана гривна! Тя съчетава изящество и естествени камъни, за да ви подари не само елегантност, но и много, много ЛЮБОВ. Изработена от прекрасни полускъпоценни камъни - Розов кварц, Планински кристал, Жадеит, Хематит, тази гривна не само привлича погледите, но и носи със себе си силата на природата. Всеки от тези ценни камъни има своите уникални свойства, които подсилват въздействието на гривната.

25.00лв. 17.90лв.

Спестявате 7.10лв.

Промоцията приключва скоро!

Възползвайте се от горещата ни оферта още сега!


  • Изработка по индивидуален размер. Така сме сигурни, че ще пасне точно по ръката ти.

  • Направи поръчка и ние ще се свържем с теб за уточнение на точния размер за твоята ръка.

  • Плащаш на куриера при получаване на гривната като можеш да я прегледаш преди да платиш

  • Доставка до офис на Спиди - 4.40лв, до офис на Еконт - 4.90лв. Може да я доставим и до адрес.

Какви камъни използваме за направа на гривната на Любовта

Розов кварц

Розовият кварц е известен със своите нежни и успокояващи вибрации, които подпомагат привличането на истинската любов и хармония в отношенията. Той е символ на нежност и емоционална сила.

Планински кристал

Планинският кристал е камъкът на чистотата и яснотата. Той подсилва сърцевината и помага на връзките да процъфтяват. Планинският кристал е източник на баланс и енергия, която изгражда здрава основа за връзките.

Жадеит

Жадеитът е символ на добродетелта, щедростта и хармонията. Той подобрява връзките и създава радост и удовлетворение. Жадеитът е известен също и със своите защитни свойства, които помагат на любовта да процъфтява и да се запази.

Хематит

Хематитът е камъкът на силата и стабилността. Той предава увереност и подкрепа, които са от съществено значение във всяка връзка. Хематитът също помага за преодоляване на предизвикателствата.

Авантюрин

Авантюринът е камъкът на възможностите и изобилието. Той привлича любовта и привилегиите в живота. Авантюринът е известен също като камък на щастието, което го прави идеален за всички, които искат да се потопят в изключителните изживявания на любовта.

Ръчно изработена по индивидуален размер

Всяка гривна за любов е ръчно изработена по индивидуален размер за всеки клиент с грижа и внимание към детайлите. Това гарантира, че вие получавате уникален и индивидуален продукт, който ще бъде дълготраен спътник във вашата любовна история.

Изключително красива и завладяваща

Гривната е подходяща за всякакъв тип облекло – от спортно до елегантно. С нея не само ще се радвате на много любов във вашия живот, но и ще сте стилни и елегантни.

Какво казват нашите клиентки

Напишете мнение