Гривната на родените през Септември

5/5 (2 мнения) Виж мненията

При поръчка днес ще ви направим специален подарък  - Колието на ЛЮБОВТА

Вдъхновени от изключителните качества на родените през Септември, ние използваме най-ценните полускъпоценни камъни (Аметист, Яспис, Гранат, Кристали) и сребърна детелинка, за да създадем тази вълшебна гривна. Тя е неизменен спътник на вашето пътешествие, напомняйки ви за значимите ценности и качества, които имат родените през Септември.

48.00лв. 28.90лв.

Спестявате 19.10лв.

Промоцията приключва скоро!

Възползвайте се от горещата ни оферта още сега!


  • Изработка по индивидуален размер. Така сме сигурни, че ще пасне точно по ръката ти.

  • Направи поръчка и ние ще се свържем с теб за уточнение на точния размер за твоята ръка.

  • Плащаш на куриера при получаване на гривната като можеш да я прегледаш преди да платиш

  • Доставка до офис на Спиди - 4.40лв, до офис на Еконт - 4.90лв. Може да я доставим и до адрес.

Какви камъни използваме за направа на гривната на Родените през Септември

Аметист

Аметистът, със своите нежни лилави нюанси, е истинска ода на любовта и душевния покой. Този камък носи в себе си силата на изразяването на чувствата и подкрепя хармоничните връзки.

Яспис

Ясписът, в своите земни цветове, е магнит за късмета и благополучието. Той не само защитава, но и вдъхва увереност и решителност, за да се справите с предизвикателствата.

Гранат

Гранатът носи в себе си мощта на енергията, баланса и щастието. Той е свързан с усилването на волята и постигането на невероятни цели.  

Кристали

Кристалите преливат с радост и светлина, като налагат присъствието на щастието и позитивната енергия.

Сребърна детелинка

Сребърната детелина е не само символ на щастието и късмета, но и пазител, както на притежателя, така и на отношенията му с околните , придавайки на гривната специално усещане за защита и сигурност. 

Ръчно изработена по индивидуален размер

Всяка гривна е ръчно изработена по индивидуален размер за всеки клиент с грижа и внимание към детайлите. Това гарантира, че вие получавате уникален и индивидуален продукт, който ще бъде дълготраен спътник по пътя към късмета, успеха, любовта и хармонията.

Страхотен подарък - Колието на ЛЮБОВТА

Само сега - към всяка закупена гривна получавате уникален подарък - Колието на ЛЮБОВТА, което изработваме от най-любовният камък - розов кварц! Защото какво по-хубаво от това да има повече любов в живота - нова любов, заздравяване на отношенията в семейството.

Какво казват нашите клиентки

Напишете мнение